Veelgestelde vragen

Verhoog uw omzet

Wij komen graag langs

Onze specialisten

Door heel Nederland

085 401 8 401

Bel ons voor meer informatie

Over
Clicks
Company

Wat doet Clicks Company?
Clicks Company brengt u in contact met potentiële klanten die het internet gebruiken om een bedrijf in te schakelen voor een opdracht. Clicks Company heeft hiervoor een speciaal concept ontwikkeld, dat bedrijven helpt om beter vindbaar te zijn en klanten te genereren via het internet.
Voor wie werkt Clicks Company?

Clicks Company werkt voor ambitieuze ondernemers uit verschillende branches. Ondernemers die met de tijd meegaan. Denk aan het nieuwe ondernemen, waarbij internet een onmisbare rol speelt.

Waarom kiezen voor Clicks Company?

U kiest voor Clicks Company, omdat u een strategisch partnerschap wilt aangaan met een partij die u volledig ontzorgd en begrijpt dat het resultaat voor u als ondernemer van essentieel belang is. Elke euro die u in marketing investeert, moet zichzelf uitbetalen in nieuwe klanten en omzet.

Waar is Clicks Company gevestigd?

Clicks Company heeft vier vestigingen in Nederland. Wij zijn gevestigd op strategische locaties, waardoor wij heel Nederland kunnen bedienen. U kunt ons vinden in Nijmegen, Den Helder, Lelystad en Den Haag.

Wat doet Clicks Company voor mij op social media?
Wij kunnen voor u bekijken welke social media strategie het best passend is bij uw bedrijf. Het combineren van social media met uw campagne kan uiterst effectief zijn. Vraag uw adviseur naar de beste mogelijkheden voor uw bedrijf.
Kan ik voor meer marketingvragen terecht bij Clicks Company?

Wij van Clicks Company zijn marketeers. Door onze ervaring in de meest uiteenlopende branches zijn wij in staat al uw vragen omtrent marketing en sales te beantwoorden en daarin oplossingen aan te dragen. U kunt uw wensen en behoeften met uw adviseur bespreken.

Kan ik werken bij Clicks Company?

Voeg jij iets toe aan ons bedrijf? Ben jij ondernemend en een bevlogen persoon? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer naar een van de openstaande functies. Ga naar vacatures

Wie werken er bij Clicks Company?

Clicks Company bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren marketeers. Op basis van jarenlange ervaringen in verschillende branches (nationaal en internationaal), werken wij aan succesvolle campagnes voor u als ondernemer. Bekijk hier ons team.

Over de Marketing Website

Wat is het doel van de Marketing Website?
Het doel van de Marketing Website is het aantrekken van de juiste klanten voor uw bedrijf en het vergroten van uw naamsbekendheid. De Marketing Website maakt uw bedrijf vindbaar voor potentiële klanten, door middel van zoektermen die bij uw bedrijf passen. We spreken dan ook wel van warme, potentiële klanten.
Wat kunt u verwachten van de Marketing Website?
De Marketing Website genereert nieuwe klanten, extra omzet en meer naamsbekendheid voor uw bedrijf binnen uw eigen werkgebied. Via de Marketing Website worden bezoekers daadwerkelijk getriggerd om in contact met u te treden.
Voor wie is de Marketing Website bedoeld?

De Marketing Website is bedoeld voor ondernemers die nieuwe klanten kunnen verwelkomen, op zoek zijn naar de juiste opdrachten voor hun bedrijf en hierin volledig ontzorgd willen worden. Binnen ons klantenportfolio zijn allerlei soorten ondernemers en branches vertegenwoordigd, van groot tot klein. Het maakt dus niet uit of u alleen werkt of juist met honderd medewerkers: Clicks Company kan u te allen tijde van dienst zijn.

Wie verzorgt de content van mijn Marketing Website?
De ontwikkeling van content voor uw Marketing Website voeren wij voor u uit. Het is echter belangrijk dat u zo nu en dan ook wat informatie naar ons verstuurd. Denk hierbij aan nieuws, blogberichten of updates van uw diensten en producten. Op deze wijze kunnen wij uw Marketing Website niet alleen voorzien van een goede basis opzet, maar ook dynamiek aan uw campagne toevoegen. Hiervoor krijgt u positieve punten, waardoor uw Marketing Website in positie zal stijgen in de zoekmachines.
Wordt de techniek van de Marketing Website ook door Clicks Company onderhouden?

Ook de techniek van uw Marketing Website verouderd. Met Clicks Company is dit geen issue voor u, want ook hierin wordt u volledig ontzorgd. De evaluatie en controle van de technische aspecten van uw website nemen wij voor u uit handen. Zo beschikt u altijd over een up-to-date en goed werkende website, die omzetkansen voor u genereert.

Wat zeggen bestaande klanten over de Marketing Website?

Onze klanten zijn vooral tevreden met de vlotte oplevering, intensieve samenwerking en het resultaatgericht werken van Clicks Company.

Hoe stuur ik foto's of andere bestanden naar Clicks Company?

Via onze partner Wetransfer kunt u veilig en snel uw bestanden, foto’s en video’s sturen naar Team Online. Gebruik hiervoor de volgende link: https://clickscompany.wetransfer.com/

Over onze oplossing-en

Wat is SEO?
De term SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Het is een dienst die ervoor zorgt dat uw website beter gevonden wordt op de sleutelwoorden die u belangrijk vindt of belangrijk zijn voor uw dienst of product. Om deze groeiende zichtbaarheid in niet-betaalde zoekresultaten te vergroten, worden verschillende creatieve en technische elementen toegepast binnen een website. Unieke content op een website zorgt voor een grotere vindbaarheid binnen zoekmachines, waardoor het aantal bezoekers toeneemt.
Wat is SEA?
SEA staat voor Search Engine Advertising. Hiermee wordt het betaald adverteren in zoekmachines bedoeld. Door te adverteren op het internet, kunt u zich zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. U kunt bijvoorbeeld adverteren op themawebsites met behulp van een banner.
Wat is Google Analytics?
Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.
Wat is whiteboarding?
Met whiteboarding wordt een boodschap beeldend uitgelegd via spraak en animatie. Een bedrijfsboodschap wordt duidelijk verteld en onthouden. Door zelf aantrekkelijke, getekende animaties te maken, voorzien van een persoonlijke en karaktervolle boodschap is deze manier van presenteren en informeren interessanter dan een traditionele presentatie.
Ik wil mijn logo laten ontwerpen/vervangen. Doet Clicks Company dit voor mij?

Clicks Company beschikt over een eigen grafische afdeling. Wanneer u nog niet over een logo beschikt of deze wilt laten vervangen kunnen wij deze tegen een ”vriendenprijsje” voor u ontwikkelen. Ook een visitekaartje of complete huisstijl kunt u bij ons tegen een aantrekkelijke prijs laten ontwikkelen. Vraag naar de mogelijkheden bij uw adviseur.

Wat is een Marketing Website (Campagne)?
Een Marketing Website is erop ingesteld om potentiële klanten naar uw website te leiden. De Marketing Website is concreet, compact en relevant voor bezoekers. Binnen drie maanden wordt u op uw specialisatie goed gevonden via zoekmachines en brengen wij u in contact met nieuwe, potentiële klanten. Klanten waar uw bedrijf graag opdrachten voor wilt uitvoeren.
Wat is SalesVerkenner?
SalesVerkenner is een B2B oplossing om exact inzichtelijk te krijgen welk bedrijf uw Marketing Website bezoekt. Dit geldt uitsluitend voor zakelijke bezoekers van uw website. Het voordeel van SalerVerkenner is dat u doelgericht opvolging kunt geven aan potentieel geïnteresseerde klanten. Clicks.Company kan SalesVerkenner als extra optie installeren op uw Marketing Website. U krijgt doorlopende support tijdens uw campagne.
Wat wordt er met maatwerk bedoeld?
Omdat uw bedrijf anders is dan andere bedrijven, geven wij u altijd maatwerk. Dat wil zeggen dat uw bedrijfsspecifieke kenmerken worden meegenomen in de ontwikkeling van uw campagne. Denk hierbij aan de specialismen, uw werkgebied, bedrijfshistorie en overige zaken waarin uw bedrijf zich onderscheid van de concurrentie.
Wat is E-mailmarketing?
E-mailmarketing omvat alle vormen van marketing via e-mail. De bekendste vorm van e-mailmarketing is het versturen van nieuwsbrieven. Wanneer (potentiële) klanten de mogelijkheid wordt geboden om via e-mail op de hoogte gehouden te worden van relevante ontwikkelingen en aanbiedingen, kan e-mailmarketing een waardevol communicatie- en promotiemiddel zijn.
Is Google Adwords maandelijks opzegbaar?

Google Adwords is maandelijks opzegbaar. Bij Clicks Company werkt u met een maandelijks budget. U kunt in overleg met uw adviseur het budget zelf bepalen. Geen onverwachte kosten of verrassingen bij online adverteren! Clicks Company geeft u bovendien elke maand een helder overzicht van de geboekte resultaten om zodoende uw budget optimaal te benutten. Vraag uw adviseur hoe onze specialisten Google Adwords strategisch voor uw bedrijf kunnen inrichten en bijsturen.