Stage: Online Marketing (mbo)

Wil jij alles leren over online marketing? En ben jij per direct op zoek naar een stageplek? Dan is deze stage misschien wel wat voor jou! Als stagiair Online Marketing draai jij mee binnen Team Online. Je zult diverse werkzaamheden uitvoeren. Denk aan het optimaliseren van onze websites met jouw creatieve ideeën, het verwerken van data, het analyseren van kansen en ontwikkelingen in de markt en meer! Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor de online resultaten van onze klanten en de projecten van Clicks Company.

Je zult actief zijn op onze vestiging in Lelystad. Het kantoorpand is goed bereikbaar en gelegen naast het station.

Functie-eisen

  • Je volgt een relevante mbo-opleiding.
  • Je bent creatief en denkt out of the box.
  • Je bent leergierig, ondernemend en nieuwsgierig.
  • Je hebt affiniteit met de MKB branche.

Uiteraard wil je een hoop leren over het vak en word je elke dag een beetje beter door de kennis van online marketing die er om je heen aanwezig is.

Organisatie
Werken bij Clicks Company betekent werken in een dynamische, professionele organisatie met vestigingen in Lelystad, Nijmegen, Den Haag en Den Helder. Om in de competitieve MKB branche succesvol te blijven, bouwen we constant aan een wendbare en weerbare organisatie. Dat doen we met medewerkers die uitgedaagd en ondersteund worden om het maximale uit hun talenten te halen voor onze klanten.

Je komt te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen ondernemers helpen en ondersteunen bij het online ondernemen.

We bieden vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen, een collegiale werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat je bij ons met plezier en trots je werk kunt doen.

Aanbod
Iedere functie is bij ons een onmisbare schakel. Dat betekent dat jouw impact groot is en wij geven je dan ook de ruimte om jezelf tijdens deze stage verder te ontwikkelen.

Verder bieden wij je:

  • Een uitdagende en leerzame stage.
  • Uitzicht op een dienstverband bij Clicks Company.
  • Veel aandacht voor zelfontwikkeling.
  • Goede begeleiding.
  • Een hecht en gezellig team.
  • Kennis op het gebied van online marketing.

Vragen?
Is deze stage iets voor jou? Reageer dan snel op deze vacature! Wij ontvangen graag je motivatie en CV via [email protected] Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Imro Alexander de Waard via 085-4018401.