SMO – Social Media Optimalisatie

Social media is hét medium om de interactie aan te gaan met uw doelgroep. Waar vroeger eenzijdige, directe communicatie werd ingezet om de doelgroep te bereiken, is nu plaatsgemaakt voor social media. Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter en WhatsApp, alle bekende online communicatieplatformen in Nederland en hoogstwaarschijnlijk maakt u zelf ook gebruik van in ieder geval één platform.

Zo’n negentig procent van de bevolking maakt gebruik van social media.

Waar anders kan een bedrijf zo gemakkelijk in contact komen met de (potentiële) klant dan op bijvoorbeeld Facebook, WhatsApp of een ander netwerk? Voor bedrijven is interactie dan ook een belangrijke reden om actief en zichtbaar te zijn op de online platformen. Een effectieve social media strategie is daarom onmisbaar bij uw online marketingactiviteiten.

De kracht van social media:

R

Direct dialogiseren met uw doelgroep

R

Vergroten van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid

R

Weet wat er speelt binnen uw branche en doelgroep

R

Monitoren van de impact van social media conversaties

R

Gemakkelijk uw werk onder de aandacht brengen door middel van visuele content

Social media voor uw bedrijf

Onze specialisten zijn bekend met de online wereld en weten precies op welke manier social media voor uw bedrijf kan worden ingezet. Het resultaat? Een beter en groter bereik van uw doelgroep én u kunt wederzijds communiceren. Social media is laagdrempelig en de consument die u wilt bereiken is er bekend mee. De stap om contact met u te leggen of om te reageren op uw berichten, is daarom laag. Ideaal, toch?

Bent u al actief op social media?

Dan weet u vast ook hoe veel tijd het kost om constant interessante content te plaatsen en dat tussen het drukke ondernemersleven door. Ons creatieve team neemt u dit werk graag uit handen. Met een schat aan ervaring en kennis beheren wij uw social media kanalen, bedenken wij content en realiseren wij advertenties en campagnes om het aantal kliks en uiteindelijk uw omzet te verhogen.

R

Verhoog uw omzet met Social Media Campagnes

“Met Clicks Company hebben wij een hele warme relatie opgebouwd de afgelopen jaren. Door het snelle vertalen van onze wensen naar creatieve en strategische oplossingen hebben wij in korte tijd meer spreiding in ons klantenbestand kunnen aanbrengen. Voor een online strategie naar meer omzet raden wij iedereen aan om Clicks Company in te schakelen. Een betrouwbare en deskundige partner voor elke ondernemer.”

Sydney Sayers Roi-Support.com

Clicks Company is gespecialiseerd in het werken met verschillende social media:

Meer weten?