Over Clicks Company

Online draait alles om vinden en gevonden worden. Voor u als ondernemer gaat het er natuurlijk om dat de juiste partijen ú vinden. Het ondernemen van de 21e eeuw speelt zich dan ook voor een groot deel online af. Samen met Clicks Company is uw bedrijf klaar voor de toekomst!

Clicks Company realiseert.

De initiatiefnemers en specialisten van Clicks Company hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van marketing, zowel online als offline. Enerzijds door het aanbieden van eigen producten en diensten, anderzijds in de rol van adviseur van diverse (internationale) ondernemingen. Die ervaring leert dat er een grote behoefte is aan online marketing diensten tegen een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Deze behoefte vervullen wij. Clicks Company denkt moeiteloos mee met klanten, is transparant, persoonlijk en uw kortste weg naar online succes. Bij elke nieuwe opdracht worden wij opnieuw een ervaring rijker. Zo wordt onze kennis nog waardevoller voor onze volgende opdrachtgever. Clicks Company zet uw bedrijf op de kaart.

Waarom met ons samenwerken?

Clicks Company is uw strategisch partner in online ondernemen Wij vergroten de online vindbaarheid van uw onderneming, product of dienst, zonder dat u daarnaar hoeft om te kijken.

N

Volledige ontzorging

N

Transparant en vertrouwd

N

Ruim 30 jaar ervaring

N

Specialistisch team

N

Persoonlijk contact

N

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

“Clicks.Company is meedenkend en staat open voor suggesties. Ze helpen je graag op weg en zorgen ervoor dat je een persoonlijke website krijgt.”

Bob de Pee Hout(en) Vloeren

Bekijk de Marketing Website

Veelgestelde vragen over Clicks Company

Wat doet Clicks Company?
Clicks Company brengt u in contact met potentiële klanten die het internet gebruiken om een bedrijf in te schakelen voor een opdracht. Clicks Company heeft hiervoor een speciaal concept ontwikkeld, dat bedrijven helpt om beter vindbaar te zijn en om klanten te genereren via het internet.
Voor wie werkt Clicks Company?
Clicks Company werkt voor ambitieuze ondernemers uit verschillende branches. Ondernemers die met de tijd meegaan. Denk aan het nieuwe ondernemen, waarbij internet een onmisbare rol speelt.
Waarom kiezen voor Clicks Company?
U kiest voor Clicks Company, omdat u een strategisch partnerschap wilt aangaan met een partij die u volledig ontzorgd en begrijpt dat het resultaat voor u als ondernemer van essentieel belang is. Elke euro die u in marketing investeert, moet zichzelf uitbetalen in nieuwe klanten en omzet.
Waar is Clicks Company gevestigd?
Clicks Company heeft vier vestigingen in Nederland. Wij zijn gevestigd op strategische locaties, waardoor wij heel Nederland kunnen bedienen. U kunt ons vinden in Nijmegen, Den Helder, Lelystad en Den Haag.
Wat doet Clicks Company voor mij op social media?
Wij kunnen voor u bekijken welke social media strategie het best passend is voor uw bedrijf. Het combineren van social media met uw campagne kan uiterst effectief zijn. Vraag uw adviseur naar de beste mogelijkheden voor uw bedrijf.
Kan ik voor meer marketingvragen terecht bij Clicks Company?
Wij van Clicks Company zijn marketeers. Door onze ervaring in de meest uiteenlopende branches, zijn wij in staat al uw vragen omtrent marketing en sales te beantwoorden en daarin oplossingen aan te dragen. U kunt uw wensen en behoeften met uw adviseur bespreken.
Kan ik werken bij Clicks Company?
Voeg jij iets toe aan ons bedrijf? Ben jij een ondernemend en bevlogen persoon? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer naar een van de openstaande functies.
Wie werken er bij Clicks Company?
Clicks Company bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren marketeers. Op basis van jarenlange ervaringen in verschillende branches (nationaal en internationaal), werken wij aan succesvolle campagnes voor u als ondernemer. Bekijk hier ons team.