De Marketing Website

Uw bedrijf goed gevonden.

Snelle oplevering

Binnen 30 dagen online

Geen kosten vooraf

Wij investeren voor u

Rapportages

Maandelijks inzicht

Goed vindbaar

Gericht op uw regio

Meer aanvragen

Een hogere omzet

Werk met Google

Eindeloze mogelijkheden

Studio Frans Bosman
Bekijk de Marketing Website

Snelle oplevering

Binnen 30 dagen online

Geen kosten vooraf

Wij investeren voor u

Rapportages

Maandelijks inzicht

Goed vindbaar

Gericht op uw regio

Meer aanvragen

Een hogere omzet

Werk met Google

Eindeloze mogelijkheden

Het nieuwe ondernemen,
dat doet u online.

Met uw website als belangrijkste visitekaartje. Samen met Clicks.Company haalt u het maximale uit online ondernemen. Speciaal voor ondernemers hebben wij de Marketing Website ontwikkeld. Binnen drie maanden wordt u op uw specialisatie goed gevonden via zoekmachines en brengen wij u in contact met nieuwe, potentiële klanten. En dat blijven we doen.

u

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze samenwerking begint met een kosteloze en vrijblijvende afspraak. Tijdens deze kennismaking leggen wij uit wat wij voor u kunnen betekenen en welke kansen er online voor uw bedrijf liggen. Daarnaast nemen we, mits aanwezig, uw huidige website door en laten we u zien welke zoekresultaten voor uw bedrijf van belang zijn.

Aan de slag!

Bent u overtuigd door ons totaalpakket? Dan gaan we aan de slag. Onze online marketingspecialist neemt contact met u op voor een diepte-inventarisatie en om de meest belangrijke actiepunten te bepalen. Vervolgens neemt u met de copywriter de inhoud van de teksten door, waarna wij met deze gegevens aan de slag gaan.
}

Binnen 30 dagen online!

Van eerste afspraak tot oplevering van uw nieuwe website. En dat binnen dertig dagen. Daar streven wij naar. Meer dan driehonderd bedrijven zijn u al, met veel succes, voor gegaan. Naast de ontwikkeling van uw website, zorgen wij ervoor dat deze zo is ingesteld, dat u binnen drie maanden concurrerend bent binnen zoekmachines.

Uw investering.

Wat Clicks.Company uniek maakt, is dat wij voor ú investeren. Het bouwen van uw nieuwe website, het uiteenzetten van campagnes: wij nemen u dit uit handen. Doordat wij direct voor u aan de slag gaan, levert u dit automatisch nieuwe klanten op. Zo verdient uw nieuwe website zich direct terug, nog voordat het u geld kost!

Waarom de Marketing Website campagne

N

Kosteloze en vrijblijvende website analyse

N

Beter gevonden worden in o.a. Google

N

Online inventarisatie van actuele stand van zaken

N

Een actiepakket-op-maat zonder investering

N

Binnen 30 dagen oplevering van uw Marketing Website

N

Na 3 maanden een concurrerende online positie

De voordelen van Clicks Company

N

Volledige ontzorging

N

Transparant en vertrouwd

N

Ruim 30 jaar ervaring

N

Specialistisch team

N

Persoonlijk contact

N

Scherpe prijs/-kwaliteitverhouding

Wat zit er in uw Marketing Website Campagne?

U

Zoekmachine Optimalisatie

Search Engine Optimization (SEO): zoekmachine optimalisatie is een verzameling van technieken, met als doel de vindbaarheid van websites door zoekmachines te optimaliseren. Dit gebeurt onder meer door het toepassen van keywords (zoekwoorden) in websiteteksten.

Linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere sites, die naar de eigen site verwijzen. Linkbuilding heeft als doel om meer bezoekers op de website te krijgen.

Webscan en Rapportages

Van uw bestaande website leveren wij een webscan, zodat u weet waar uw kansen voor verbetering liggen. Wij kunnen deze natuurlijk direct voor u doorvoeren, wanneer u ons aan het werk zet. Rapportages ontvangt u elke maand van ons, zodat u weet hoe de resultaten zich ontwikkelen. Inzicht krijgen en beslissingen maken op basis van informatie is de sleutel tot uw succes!

Online Adverteren

Search Engine Advertising (SEA): het inkopen van advertentieruimte boven en onder natuurlijke zoekresultaten bij zoekmachines. Deze advertenties zijn gekoppeld aan een zoekopdracht en dus relevant voor zowel de klant als voor uw website.

Zoekwoord Analyse & Strategie

Voordat wij uw campagne opstarten, maken wij een analyse van de relevante zoekwoorden voor uw Marketing Website. Vervolgens ontwikkelen wij voor u een strategie op maat die de juiste klant naar uw Marketing Website trekt.

“Clicks Company heeft Totaalbouw Schiedam laten zien wat er allemaal mogelijk is met goede internetmarketing en een professionele website. Zo hebben ze mij geholpen met het bereiken van meer online bezoekers, wat uiteraard goed voor mijn business is.”

Totaalbouw Schiedam

Bekijk de Marketing Website

 

Veelgestelde vragen over de Marketing Website

Wat is het doel van de Marketing Website?
Het doel van de Marketing Website is het aantrekken van de juiste klanten voor uw bedrijf en het vergroten van uw naamsbekendheid. De Marketing Website maakt uw bedrijf vindbaar voor potentiële klanten, door middel van zoektermen die bij uw bedrijf passen. We spreken dan ook wel van warme, potentiële klanten.
Wat kunt u verwachten van de Marketing Website?
De Marketing Website genereert nieuwe klanten, extra omzet en meer naamsbekendheid voor uw bedrijf binnen uw eigen werkgebied. Via de Marketing Website worden bezoekers daadwerkelijk getriggerd om in contact met u te treden.
Voor wie is de Marketing Website bedoeld?
De Marketing Website is bedoeld voor ondernemers die nieuwe klanten kunnen verwelkomen, op zoek zijn naar de juiste opdrachten voor hun bedrijf en hierin volledig ontzorgd willen worden. Binnen ons klantenportfolio zijn allerlei soorten ondernemers en branches vertegenwoordigd, van groot tot klein. Het maakt dus niet uit of u alleen werkt of juist met honderd medewerkers: Clicks.Company kan u te allen tijde van dienst zijn.
Wie verzorgt de content van mijn Marketing Website?
De ontwikkeling van content voor uw Marketing Website voeren wij voor u uit. Het is echter belangrijk dat u zo nu en dan ook wat informatie naar ons verstuurd. Denk hierbij aan nieuws, blogberichten of updates van uw diensten en producten. Op deze wijze kunnen wij uw Marketing Website niet alleen voorzien van een goede basis opzet, maar ook dynamiek aan uw campagne toevoegen. Hiervoor krijgt u positieve punten, waardoor uw Marketing Website in positie zal stijgen in de zoekmachines.
Wordt de techniek van de Marketing Website ook door Clicks.Company onderhouden?
Ook de techniek van uw Marketing Website verouderd. Met Clicks.Company is dit geen issue voor u, want ook hierin wordt u volledig ontzorgd. De evaluatie en controle van de technische aspecten van uw website nemen wij voor u uit handen. Zo beschikt u altijd over een up-to-date en goed werkende website, die omzetkansen voor u genereert.
Wat zeggen bestaande klanten over de Marketing Website?
Onze klanten zijn vooral tevreden met de vlotte oplevering, intensieve samenwerking en het resultaatgericht werken van Clicks.Company. Bekijk hier een aantal van onze referenties.

Meer weten?